Tatuaże Poland Forum
Poniedziałek, 06 Wrzesień 2010, 04:12:08 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Mając ponad 20 postów można dodawać karmę.

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
letty - praca w holandii - Krowa i Kurczak - obrączki - Imperium Gier - śmieszne filmy - cod4 cod6 cod4mw Call Of Duty 4 - ogrody - Wina włoskie - Prezent dla dziewczyny - podróże po europie - tancerki erotyczne - wzwyżki - Szkoły Policealne - Buty 905
no auth
brak autoryzacji
sprawdz autoryzacje
nieautoryzowano
Strony: 1 ... 4 5 [6]  Wszystkie
  Drukuj  
Autor Wątek: Religia  (Przeczytany 5628 razy)
420a8e
Tatuaże
Platinium Member
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Imię: Kasia
Ulubiony gatunek muzyki: hip-hop

Tatuaże

« Odpowiedz #35 : Piątek, 11 Maj 2007, 15:13:54 »

a macie tak, że musicie chodzić do kościoła, bo ktoś tak wam karze?
mnie nikt nie zmusza ;p miałam powiedziane, że to jest moja sprawa i jak chcę, to mam chodzić, jak nie to nie. oni mnie nie będą zmuszali, bo lepiej żebym została w domu, niż siedziała w kościele i niczego nie słuchała.
a jeśli chodzi o religię, to kiedyś za złe zachowanie [było głosowanie, 20 osób na 27 zagłosowało, że się źle zachowuje xD] rodzice musieli napisać kartke czy wyrażają zgodę na moje uczęszczanie na te lekcje. oczywiście napisali, że tak. w domu było ostro, a ja troche naściemniałam, ale wiem, że tak czy siak muszę na katecheze chodzić ;d

Tatuaże - witaj na naszej nietypowej stronie o tatuażach. Czy szukasz studio tatuażu czy interesują Cię wzory tatuaży dobrze trafiłeś. Jeżeli masz jeden tatuaż czy tatuaże pokrywają duży kawałek Twojego ciała na pewno nie będziesz żałował, że wpadłeś.
Tatuaże Poland Forum
« Odpowiedz #35 : Piątek, 11 Maj 2007, 15:13:54 »

Strony: 1 ... 4 5 [6]  Wszystkie
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.187 sekund z 20 zapytaniami.